Veleposlaništvo RS Praga /Novice /
03.12.2018  

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Pragi išče osebo za čiščenje in postrežbo

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Pragi išče osebo za čiščenje in postrežbo.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas 1 leta, s poskusno delovno dobo in možnostjo podaljšanja oz. sklenitve pogodbe za nedoločen čas.

Delo obsega čiščenje prostorov in neposredne okolice veleposlaništva, sprejem strank in dostave, postrežbo gostov, občasno pomoč pri pripravi jedi in strežbo na družabnih dogodkih veleposlaništva in podobno.

Kandidat oz. kandidatka mora imeti češko državljanstvo oz. urejeno dovoljenje za stalno prebivanje na Češkem, reference delodajalcev iz zaposlitev na podobnih delovnih mestih v preteklosti ter potrdilo o nekaznovanju. Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi opravljen postopek varnostnega preverjanja.

Izkušnje z delom na diplomatskih predstavništvih in znanje angleščine sta prednost. Kandidat mora biti pripravljen na občasno prilagajanje delovnega urnika specifičnim potrebam veleposlaništva.

Prijave (v češkem jeziku) z življenjepisom in fotografijo pošljite do 7.01.2019 na naslov veleposlaništva. Sprejemamo prijave v zaprti kuverti, z oznako "Za razpis delovnega mesta", oz. z enako oznako v elektronski obliki na naslov veleposlaništva sloembassy.prague(at)gov.si.